Home

  

Vormingsavond Digipeuters en -kleuters in GBS De Sleutelbloem

Type vorming: 
Digipeuters en -kleuters
Spreker: 
Eric De Ripainsel
Inkom: 
Gratis
Hoe inschrijven: 
via volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNySVFWfGutvMcH8De9zrBklDhYE-PQuM83D_UIP-FlcxXRg/viewform
Tijdstip: 
donderdag, 14 december, 2023 - 20:00
Provincie: 

Over digipeuters & -kleuters

in deze digitale wereld groeien peuters en kleuters op omringd door schermen. De tv, tablet, laptop, smartphone of spelconsole is een toegangspoort naar een leuke activiteit: tekenfilmpje kijken, spelletje spelen, foto nemen of videobellen... Hoe zit dat nu met schermtijd voor de allerkleinsten? Wat doen ze erop? Wat is geschikt? En waar let jij als ouder best op?

Deze vorming is voor ouders en gaat over het mediagebruik en -gedrag van kinderen van 1 tot 6 jaar. We hebben deze vorming samen voorbereid met Child Focus. Ze wordt gebracht via een interactieve module. Neem alvast een kijkje op www.veiligonline.be.

Wat kan je verwachten?
De gespreksleider brengt het verhaal via een projectie met beamer. De spreker gebruikt methodieken als stellingen, een quiz en video's waarin kinderen, jongeren, ouders of experts aan het woord komen. Het publiek wordt uitgenodigd mee te denken en ervaringen te delen. Hierbij worden er heel wat concrete opvoedingstips aangereikt.

Deze vorming werd georganisseerd door de afdeling Gezinsbond van Brecht in samenwerkig met de oudercomités van de 3 gemeentelijke scholen te Brecht (De Sleutelbloem/Brecht, De Schakel/Sint-Lenaarts, Klavertje 3/Overbroek)

Op locatie/Online: 
Op locatie
Share

 - webdesign [isotoop] user login  -